Sociální demokraté v Ústeckém kraji: Vedení ČSSD sundalo Zimolovy růžové brýle a nasadilo ty slepecké
Miroslav Andrt (vlevo).
Teplice

Ústecký kraj - Za tímto tvrzením si stojí většina členů ústecké sociální demokracie.

Vedení ČSSD úmyslně podráží a ovlivňuje demokratické referendum, které právě v těchto dnech probíhá v celé republice. Rozesílá dopisy a emaily s cíleně mířenými větami po celé členské základně. Zřejmě nevěří ve zdravý úsudek svých členů, proto rozjelo masívní propagandu. Je to podraz na demokratické rozhodování členské základy, tvrdí Miroslav Andrt, předseda krajského výkonného výboru ČSSD Ústeckého kraje.

„Situace mi připomíná historickou paralelu - prodej vlastní duše za třicet stříbrných. Jako stranu nás voliči na podzim svými procenty poslali do opozice a tam také patříme,“ říká Andrt. „Jediná šance pro sociální demokracii jsou nové tváře a obroda partaje, jakou jsme udělali i u nás, v Ústeckém kraji. Musíme pracovat na novém a kvalitním volebním programu a ten si pak poctivě odpracovat.

Jedině tak zachováme tvář a možná i budoucnost naší strany. Řešením v žádném případě není hrnout se do vlády za každou cenu a navíc s trestně stíhanou osobou. Proto je zapotřebí sundat si nejen ty Zimolovy růžové, ale i ty slepecké brýle.“ To vzkazuje Andrt nejen do Prahy, ale i do celé členské základny ČSSD.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru