Policisté hledají svědky, kteří viděli dopravní nehodu u teplické Billy
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v pondělí 14. května kolem 14:40 hodin v ulici Alejní v Teplicích. Nezjištěný řidič automobilu tady naboural ze zadu do škodovky a z místa ujel.

Nehoda se stala naproti supermarketu Billa. Neznámý řidič automobilu pravděpodobně modré barvy, který jel ve směru od Řetenic na centrum, měl zezadu prudce narazit do vozidla Škoda Octavia stříbrné barvy, které jelo před ním a následně z místa nehody ujet.

„Hledáme svědky, kteří by mohli přispět k objasnění průběhu nehody a k ustanovení vozidla a jeho řidiče. Jedná se zejména o cestující v trolejbusu, který měl v době nehody stát na zastávce ve směru jízdy na Řetenice,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na teplický dopravní inspektorát na telefon 974 439 260, nebo na linku 158.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru