Loupežné přepadení v autě: Mladík z Teplicka nastříkal řidiči do obličeje slzný plyn
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko/Most – Policisté vyšetřují loupežné přepadení, které se odehrálo v autě. Dopustil se ho teprve 20letý mladík z Teplicka, který cestoval jako spolujezdec ve voze s postarším mužem. Případ se stal na konci dubna, teď o něm informovala policie.

Přepadení se odehrálo večer v Mostě. Oba muži se znali, ale jen krátkou dobu. Starší muž řídil, mladík seděl vzadu jako spolujezdec. „V jednu chvíli měl mladý muž řidiči říct, aby zastavil. Poté ho chytil pod krkem do takzvané kravaty, dal mu pěstí a požadoval po něm peníze. Když muž odvětil, že peníze nemá, tak mu mladík stříkl do obličeje slzný plyn,“ popsala útok policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Napadenému řidiči se nakonec podařilo z auta utéct. Toho využil i mladý lupič a zmizel také. Krátce na to byl ale zadržen náhodnými svědky a následně ho policisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže. „Poškozený neutrpěl žádnou majetkovou ani zdravotní újmu. Obviněný mladík je stíhán na svobodě,“ doplnila policejní mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru