Bouřlivé reakce na Výměnu manželek, které se zúčastnila rodina z Bíliny. K pořadu se vyjádřila sociálka
Ilustrační foto. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina – Poslední díl reality show Výměna manželek, kterého se zúčastnila jedna bílinská rodina, vyvolal bouřlivé reakce mezi obyvateli Bíliny. Těm se hrubě nelíbilo nevhodné chování otce rodiny a obracejí se teď kvůli tomu s dotazy na sociálku. Úředníci proto k celé záležitosti vydali oficiální prohlášení.

Ve středeční Výměně manželek mohli diváci vidět rodiny z Bíliny a Liberce. V bílinské rodině během reality show došlo k ostrému konfliktu poté, co se otec rodiny opil. S náhradní manželkou se začal hádat a dokonce ji fyzicky napadl, strčil do ní tak, že upadla na pohovku. Následně muž z bytu odešel, po chvíli se ale opět vrátil a hádka pokračovala. 

U diváků vyvolal středeční díl bouřlivé reakce a někteří z nich se začali obracet s dotazy na odbor sociálních věcí a zdravotnictví na bílinském úřadě. Zřejmě chtěli vědět, jestli úředníci útok muže a celou situaci v rodině nějak řeší. Vedoucí odboru v reakci na tuto skutečnost vydala na facebooku města oficiální prohlášení.

„Na základě písemných reakcí došlých prostřednictvím e-mailové pošty v souvislosti s chováním účastníka pořadu Výměna manželek nebudou v dané záležitosti poskytovány žádné informace. Z naší strany jsme s odkazem na zákon o sociálně-právní ochraně dětí povinni zachovávat mlčenlivost o skutečnostech, se kterými se při výkonu sociálně-právní ochrany nebo v přímé souvislosti s tím seznámili,“ stojí ve vyjádření. Vedoucí navíc doplnila, že ve smyslu rasistických nadávek a fyzického napadení není odbor kompetentní k řešení těchto podnětů. „V tomto ohledu bylo postupováno s platnými právními předpisy a tyto byly postoupeny kompetentním u orgánu,“ uvádí v prohlášení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru