Celníci zajistili na Teplicku téměř dva tisíce litrů nezdaněných minerálních olejů
Řidič, kterého chytili celníci nedaleko Krupky, měl v plechových kanystrech 260 litrů minerálních olejů. Celkem celníci zajistili téměř 2 tisíce litrů. Foto: 3x celníci
Teplice

Teplicko – Tři řidiče, kteří nelegálně převáželi minerální oleje, odhalili na Teplicku celníci z Ústeckého kraje, kteří se na konci března zapojili do celostátní akce s názvem Etto. Ta byla zaměřená na přepravu a prodej výrobků podléhajících spotřební dani.

Celníci chytili tři řidiče, kteří v autě vezli nezdaněné minerální oleje, při silničních kontrolách v příhraničí. Řidič zelené dodávky, kterého si hlídka vytipovala nedaleko Dubí, převážel v plastové nádrži 980 litrů topného oleje. V útrobách další kontrolované dodávky celníci objevili dvě nádrže z nákladního vozidla a v nich 716 litrů načervenalé olejovité kapaliny. Řidič, kterého celníci kontrolovali nedaleko obce Krupka, převážel v „kombíku“ 260 litrů minerálních olejů pro změnu v plechových kanystrech.

Všichni tři odhalení řidiči nebyli schopni předložit doklady prokazující zdanění výrobků podle zákona o spotřebních daních. Celkem celníci zajistili 1 956 litrů minerálních olejů.

2004celnici4

2004celnici1

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru