Pivní tácky, staré uniformy, knihy, obrazy……Bílina shání historické věci na výstavu. Nemáte něco z toho doma?
Ilustrační foto. Zdroj:město Bílina
Teplice

Bílina – Město Bílina shání zajímavé historické předměty, které by se mohly objevit na připravované výstavě o městě. Podívejte se doma do skříní, sklepů nebo na půdy, třeba najdete něco zajímavého, čím byste mohli do výstavy přispět.

Město Bílina letos slaví 1025 let od první písemné zmínky a k této příležitosti chystá mimo jiných akcí i výstavu. Ta se uskuteční v září ve Výstavní síni U Kostela a v Galerii Pod Věží. Výstava bude tvořena také z předmětů, které byly svědky historie Bíliny a mohou do ní přispět i sami občané. Organizátoři uvítají staré lahve, etikety, pivní tácky z bílinského pivovaru, staré hornické uniformy, helmy, kahany, staré obrazy a knihy Bíliny, bílinská lázeňská pítka, dobové pohlednice, fotografie a podobně.

Pokud máte doma jakýkoli zajímavý předmět, který má vztah k historii Bíliny a jste ochotni ho zapůjčit na výstavu, kontaktujte Ivetu Richterovou z odboru školství, kultury a sportu na telefonním čísle 417 810 934 nebo prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru