Teplická nemocnice má nový komunikační systém sestra - pacient
Zařízení umožňuje spojení mezi hlavní ústřednou, pacienty, lékaři a ostatními propojenými hlavními terminály. Zdroj: Krajská zdravotní
Teplice

Teplice – Teplická nemocnice má nový komunikační systém. Zařízení umožňuje spojení mezi hlavní ústřednou, pacienty, lékaři a ostatními propojenými hlavními terminály s využitím nejmodernější technologie umožňující zobrazení informací na displeji přístroje.

Instalace systému se uskutečnila na kožním oddělení, na stanicích 1 a 2 chirurgického oddělení, na gynekologicko-porodnickém oddělení a urologii. "Nový komunikační systém sestra - pacient posouvá kvalitu kontaktu mezi zdravotnickým personálem samotným, ale také s hospitalizovanými, opět o kus dál. Zprovoznění systému nám umožňuje mnohem efektivnější komunikaci, což může být v závažnějších situacích rozhodujícím faktorem," řekl Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, pod kterou teplická nemocnice spadá.

Montáž a s tím spojené stavební práce a následné zprovoznění nového komunikačního systému dokončila odborná firma v nemocnici na konci března. Cena zakázky byla 2 359 687 korun.

1904nemocnice

 1904nemocnice2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru