Na Angeru je bomba, volala na tísňovou linku žena. Za pouhé tři hodiny už měla na rukou policejní želízka
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Za pouhé tři hodiny dopadli policisté anonyma, který ve středu telefonicky vyhrožoval bombovým útokem na Angeru v Teplících. Pachatelkou je 26letá žena.

Mladá žena volala na tísňovou linku ve středu ráno. Oznámila, že se na Angeru nachází bomba. „Policisté se psovody celý areál i okolí prohledali, žádný nástražný výbušný systém ale nenašli,“ informoval policejní mluvčí Daniel Vítek.

Už o tři hodiny později policisté zadrželi podezřelou ženu, která se k poplašnému telefonátu přiznala. Šestadvacetiletá žena byla obviněna z trestného činu šíření poplašné zprávy, v krajním případě by za zavolání o uložení bomby mohla strávit až dva roky ve vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru