AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Hoří na skládce Celio, kouř jde na Bílinu a Teplice
Foto: čtenář
Teplice

Kopisty – Krátce po 19. hodině ve středu hasiči vyjeli na skládku do ulice V Růžodolu. Jde o místo, které zachvacují požáry pravidelně.

Tmavý sloup dýmu je vidět prakticky z celého okresu. Stoupá nad skládkou Celio, zhruba z její prostřední části.

Velký požár zasáhl skládku vloni na konci srpna. S ohněm tam bojovalo několik desítek jednotek hasičů na ploše sto krát sto metrů a oheň se podařilo dostat pod kontrolu až po několika hodinách.
Současný rozsah požáru není ještě známý.

V 19.48 rozesílá Litvínov informační zprávu potvrzující požár komunálního odpadu na skládce Celio. Na místě jsou již hasiči, kouřová vlečka se táhne směrem na Bílinu a Teplice. Při změně větru doporučuje litvínovská radnice nevětrat.

Okolo čtvrt na devět večer dostali hasiči požár pod kontrolu. Ve 20.35 informuje litvínovská radnice v další zprávě, že požár je uhašen, místo se zaváží zeminou. Hasiči zůstávají pro jistotu na místě.

Foto od vás

1804celio6

1804celio7

1804celio3

1804celio1

1804celio4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru