Řidiči pozor, kvůli rekonstrukci bílinského náměstí bude v centru města omezen provoz
Ilustrační foto Zdroj:město Bílina
Teplice

Bílina – Na konci tohoto pracovního týdne a o nadcházejícím víkendu bude omezen provoz a stání kolem bílinského náměstí. Důvodem jsou právě probíhající opravy středu města, které se provádějí z důvodu celkové obnovy Mírového náměstí. Informuje o tom bílinská radnice.

Provoz okolo Mírového náměstí bude omezen v pátek 20. dubna a v sobotu 21. dubna. „Důvodem je frézování živičných povrchů, které se koná v rámci revitalizace náměstí. Zásobování obchodů a restaurací bude řešeno individuálně podle potřeby,“ informuje bílinská radnice. Provoz budou upravovat dopravní značky. Zhotovitel stavby žádá řidiče o velkou opatrnost při projíždění úseků, kde se bude pracovat.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru