Sjezdovky jsou stále pod sněhem. Na Bouřňáku se ale lyžuje ve všední dny už jen večer
Ilustrační foto: Sport centrum Bouřňák
Teplice

Teplicko – Jaro je sice už oficiálně tady, venku ale stále vládne tuhá zima. Teploty se i přes den drží pod bodem mrazu a sněhu je díky tomu na sjezdovkách stále dostatek. Vleky proto pořád jezdí, vzhledem k malému zájmu lidí ale na Bouřňáku lyžují ve všední dny už jen večer.

Vleky se ve večerních hodinách na Bouřňáku rozjedou ve středu, čtvrtek i pátek. Lyžovat se bude na Slalomáku a Hrobské od 17.00 do 21.00 hodin. O víkendu si milovníci zimních sportů mohou přijet zalyžovat od 9.00 do 16.00 hodin, v provozu bude Slalomák, Hrobská, Údolíčko a Mikeska. Na jízdné lyžaři dostanou 10 procentní jarní slevu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru