V bílinském supermarketu kradla sehraná dvojice zlodějů. Jeden popadl krabice, druhý otevíral dveře
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Ve čtvrtek před osmou hodinou ráno byli bílinští policisté přivoláni do supermarketu, kde si ostraha obchodu povšimla, že v regálu chybí krabice s čokoládami. Podle kamerového záznamu pak zjistili pachatele. Díky dobré místní znalosti policisté zloděje ještě ten den chytili.

Čokolády ukradli dva muži ve věku 22 let. První vešel do supermarketu a v jednom z regálů si vzal dvě krabice se sladkostmi. Druhý čekal venku u vchodových dveří, aby svému kamarádovi po krádeži otevřel dveře na čidlo. Ani jeden ale zřejmě nepočítal s tím, že jejich počínání natočí kamera.

Policisté oba lapky díky dobré místní a osobní znalosti na kamerovém záznamu hned poznali a ještě týž den oba podezřelé chytili. „Dvaadvacetiletému v minulosti čtyřikrát trestanému muži, který krabice odcizil, sdělili policisté podezření z přečinu krádeže. Jeho stejně starý komplic, který mu otevřel dveře a umožnil mu tak útěk z místa činu, si převzal sdělení podezření z přečinu krádeže spáchaného formou účastenství,“ konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že oběma mužům hrozí v případě odsouzení až tříleté vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru