Ilustrační foto
Teplice

Bílina – Kuriózní výjezd mají za sebou strážníci z Bíliny. Hledali u silnice pasoucího se klokana. Zvíře tam údajně viděl muž, který jel kolem autem. Následně informaci zavolal na městskou policii.

Strážníci tedy na určené místo vyrazili a zároveň telefonicky zjišťovali, zda někdo poblíž nechová klokany. Vyrozuměna byla také Městská policie v Mostě a poté i v Duchcově s dotazem, jestli zdejšímu chovateli klokanů nějaké zvíře neuteklo. Nikde ale žádný klokan nikomu nechyběl. Mezitím hlídka projela celou trasu, kde se měl údajně klokan pást, ale po zvířeti nebylo nikde ani památky. Strážníci během svého pátrání spatřili u silnice pouze jednu srnku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru