Chcete nás? Štěňata, která měla zemřít v krabici, jsou připravena odejít do nových domovů
Jedno ze šesti nalezených štěňátek. Zdroj:facebook/útulek Žim
Teplice

Teplicko – Jejich život nezačal nejlépe, ale teď už je vše jinak. Řeč je o štěňátkách, která někdo v lednu vyhodil v Duchcově. Malí pejsci povyrostli, zesílili a nyní v útulku Žim čekají na hodné lidi, kteří si je odvedou do jejich opravdových domovů. Pracovníci útulku o tom informovali na facebooku.

Šesti čerstvě narozených štěňat se na začátku ledna v Duchcově někdo zbavil opravdu krutým způsobem. Nacpal je do krabice a vyhodil. Pět pejsků a jednu fenku naštěstí někdo objevil a štěňata skončila v útulku Žim, odtud putovala do dočasné péče. Jedno štěňátko bohužel ani přes veškerou snahu nepřežilo, ze zbylých (4 kluci a 1 holka) vyrostli nádherní malí pejsci rasy voříšek. V současné době je jim sedm týdnů a k adopci budou vhodní za čtrnáct dní.

Pejsci budou mít v dospělosti asi kolem 25 kilogramů. Do nového domova odejdou čipovaní, očkovaní, odblešení, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení adopčního poplatku s podmínkou kastrace.

Lidé, kteří by o štěňátka měli zájem, mohou volat na telefonní číslo 736769601. Všichni zájemci si ale musí uvědomit, že vzít si domů pejska je závazek na minimálně 15 let.

2102stenata3

2102stenata5

2102stenata

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru