Rozruch na křižovatce: Mladý muž zastavoval auta a byl agresivní na řidiče
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Svéráznou zábavu si našel 24letý muž v Duchcově. Na místní křižovatce zastavoval automobily. O případu, který se stal o víkendu, teď informovala městská policie.

V neděli odpoledne strážníci díky kamerovému systému zjstili, že se na křižovatce ulic Osecká a Vrchlického pohybuje ve vozovce muž, který zastavuje vozidla a zřejmě je agresivní na řidiče. Na místo byla vyslána hlídka. Ta na místě objevila 24letého muže, který byl nejspíš opilý. Skutečně zastavoval auta a pokoušel se způsobit škodu.

Mladý muž odmítl strážníkům prokázat totožnost, ohrožoval silniční provoz, choval se agresivně a následně se pokusil hlídku i napadnout. Skončil tedy v poutech a byl předveden na státní policii, která si celou záležitost převzala k dořešení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru