Kam o víkendu na lyže? Dobré podmínky jsou na Bouřňáku i Telnici. Na Bouřňáku se bude jezdit i večer
Na Bouřňáku panovaly v pátek ideální podmínky. Sluníčko, prašan.....Zdroj: Sport Centrum Bouřňák
Teplice

Bouřňák/ Telnice – Lyžařská střediska hlásí ideální podmínky. Ze čtvrtka na pátek připadlo na převážně technický sníh navíc i několik centimetrů prašanu.

Na Bouřňáku budou o víkendu v provozu sjezdovky Slalomák, Hrobská, Udolíčko a Mikeska. Na sobotu 17. února se opět chystá večerní lyžování od 18 do 21 hodin na Slalomáku a Hrobské. Občerstvení bude k dispozici v Mikulově u nástupu na vleky. Parkoviště můžete využít jak v Mikulově tak na Novém Městě.

Vynikající podmínky k lyžování hlásí též ski areál Telnice na Ústecku. Na svazích tady leží 45 až 55 sněhu. V provozu jsou sjezdovky Macháček – Nová, Macháček – Buben, Cvičná louka, Meva a Kids park – Kašpárek. Na kopec vyveze milovníky zimních sportů lanovka Zadní Telnice - Rudný, vleky Meva I. a II., Cvičná louka a dětský vlek na Kašpárku.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru