Dvě vloupání do aut. V Trnovanech někdo vykradl dodávku, v Proseticích kamion
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Policisté hledají zloděje, kteří v uplynulých dnech vykradli na Teplicku auta. V prvním případě se někdo vloupal do dodávky v Trnovanech, ve druhém do kamionu v Proseticích.

Z dodávky v Trnovanech zmizely doklady a navigace. Majitel vyčíslil škodu na ukradených věcech na téměř šest tisíc korun, další tři a půl tisíce bude stát oprava rozbitého okna a poškozené palubní desky. Pokud se podaří zloděje dopadnout, bude se zodpovídat z trestného činu krádeže.

Auto vykradl neznámý pachatel také v Proseticích, ze zaparkovaného kamionu odcizil dvě autobaterie, řidič předběžně vyčíslil škodu na 25 tisíc korun. I tento případ policisté prověřují jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru