Na Bouřňák vyrazily o víkendu stovky lyžařů, na sjezdovku se zatoulala i ovce
Od neděle už byly v provozu všechny vleky i sjezdovky. Zdroj: Sport centrum Bouřňák
Teplice

Teplicko – Stovky lyžařů vyrazily o víkendu do ski areálu na Bouřňáku. V sobotu tady zahájili letošní lyžařskou sezónu, od pondělí jsou otevřeny všechny sjezdové tratě.

Stovky lidí navštívily o víkendu lyžařské středisko v Mikulově. Areál byl zprovozněn v sobotu, kdy ale ještě nebylo možné lyžovat na Slalomáku, neděli ale už byla otevřena i tato sjezdovka.

Vzhledem k příznivému počasí jsou od pondělí 22. ledna otevřeny na Bouřňáku nadále všechny sjezdové tratě.  V provozu jsou také všechny vleky a parkoviště (bez obsluhy). Pokladna je otevřena pouze v Mikulově, pokladna na Hrobské sjezdovce je přes týden mimo provoz.

Víkendové lyžování zpestřila lyžařům neobvyklá návštěva. Na Slalomák se zatoulala ovce. Byla prý promrzlá a hladová. Údajně se v lesích toulala už předchozí den, kdy ji viděli na Hrobské. Komu patří, se zjistit nepodařilo. Zvíře nakonec hodní lidé odchytili a bylo odvezeno. Ovečka měla skončit u jednoho chovatele ovcí, který si ji byl ochoten vzít.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru