V Košťanech a Krupce se někdo vloupal do aut. Zmizela kabelka i autobaterie
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplicko – Policisté hledají dva zloděje, kteří vykradli auta. První případ se stal v Krupce, druhý v Košťanech.

V Krupce se zloděj do auta dostal po překonání zámku u dveří. Z motoru pak odcizil autobaterii. „Celkovou škodu majitel vyčíslil na tři a půl tisíc korun,“ řekl policejní mluvčí Danile Vítek. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže, pachateli hrozí až dvouleté vězení.

K vloupání do vozidla došlo i v Košťanech. Tady neznámý zloděj vnikl do auta po rozbití bočního okna. „Odnesl si kabelku s mobilem a peněženkou, ve které měla poškozená žena doklady, menší hotovost a platební kartu,“ konkretizoval policejní mluvčí. Pokud bude pachatel dopaden, obviní ho policisté z krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru