Bitka v Nexo clubu. Budu mít trvalé následky, říká zmlácená žena
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – K rvačce několika osob došlo o uplynulém víkendu v Nexo clubu v Řetenicích. Naší redakci se ozvala 25letá žena, kterou měli napadnout tři asi padesátiletí útočníci a způsobit jí několik zranění, po kterých bude mít nejspíš trvalé následky. „Chci tímto upozornit všechny lidi na to, co se jim může stát, když se jdou jen s přítelem pobavit,“ vysvětlila mladá žena, proč případ zveřejňuje. Jméno ženy redakce zná, na její přání ho ale neuvádí.

Incident se stal z pátku na sobotu před klubem po koncertu kapely Sto zvířat. „Byla jsem s přítelem po koncertě napadená třemi muži. Bez jakéhokoliv důvodu se vrhli na přítele, poté i na mě. Dostala jsem několik úderů do obličeje a do břicha, následně mě útočník chytl za vlasy a táhl mě na asfaltu po zádech,“ popsala napadení žena. Po útoku má podlitiny a modřiny po celém těle, po úderech do břicha gynekologické potíže, dále naražené lokty a posunutý obratel. „Na páteři budu mít nejspíš trvalé následky,“ dodala. Její přítel utrpěl lehký otřes mozku.

Na základě zveřejnění tohoto článku se serveru e-teplicko.cz ozval i muž, kterého žena označila za jednoho z útočníků. "Právě ona ale byla tou osobou, která celý incident zahájila, když napadla moji manželku," uvedl k potyčce.

Případem se zabývá policie. „Mohu potvrdit, že vyšetřujeme vzájemné napadení několika osob v Nexo clubu, ke kterému došlo 20. ledna zhruba ve 2.40 hodin ráno,“ řekl v pondělí policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté incident prošetřují jako přestupek proti občanskému soužití. Údajně napadená Žena by byla ráda, kdyby se lidé, kteří celý incident viděli, policii ozvali jako svědci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru