Řidič kamionu kradl zboží z návěsu, pak ho nabízel přes internet
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – „Vlastní“ kamion si vykrádal 26letý muž, který pracuje jako řidič mezinárodní kamionové přepravy. Bral náklad z návěsu a kradené zboží nabízel přes internet. O případu informovala teplická policie.

Mladý muž se krádeže dopustil během převozu zboží z ciziny do Čech. „Postupně z návěsu odcizil různé autopříslušenství na osobní vozidla, věci pak prodával přes internet,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. Muž postupně ukradl zboží za více než 30 tisíc korun. Policistům se podařilo část věcí, které nestihl prodat, zajistit.

Nepoctivý kamioňák byl obviněn z krádeže. Pokud případ skončí u soudu, hrozí mladému muži až dvouletý trest odnětí svobody.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru