Hejtman Oldřich Bubeníček při otevírání centra. Foto: Ústecký kraj
Hejtman Oldřich Bubeníček při otevírání centra. Foto: Ústecký kraj
Teplice

Teplice - V Dlouhé ulici v Teplicích vzniklo nové informační centrum, které kromě informací o samotném městě a okolí, nabízí návštěvníkům prohlídky s průvodci a další služby pro turisty přímo na míru. Na slavnostním otevření nechyběl hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, primátor Teplic Jaroslav Kubera a řada dalších významných hostů.

Turistika a cestovní ruch má v Ústeckém kraji určitě budoucnost a dokladem toho, že náš kraj má co nabídnout, je stále vzrůstající počet turistů, kteří sem každoročně míří. A věřím, že právě i tento projekt přispěje k nárůstu počtu turistů a když už dorazí do Teplic, tak je šance, že navštíví i další místa v Ústeckém kraji," řekl hejtman Oldřich Bubeníček. „Chceme do Teplic dostat tisíce turistů a fungovat jako místní cestovní kancelář, kde nabídneme průvodcovské trasy po Teplících, jeho okolí a Ústeckém kraji. Zatím jich máme devět a připravujeme další. Nabídku budeme samozřejmě nadále rozšiřovat dle potřeb návštěvníků a nechybí ani zážitkové programy," promluvil o projektu jednatel společnosti VisitTeplice Tomáš Jarolím.

Jednou z nabídek nově vzniklého infocentra, které sídlí v prostorách jedné z nejstarších teplických historických bývalých lékáren, je také turistický vláček Humboldt, který bude po historickém centru a lázeňských centrech Teplic jezdit od května do října.

Více na www.visitteplice.com.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru