Duchcov – Policisté pracují na objasnění příčin tragického požáru, který v úterý 14. března zachvátil byt v panelovém domě v Osecké ulici v Duchcově. Při požáru zemřela starší nájemnice bytu. Cizí zavinění smrti kriminalisté už předběžně vyloučili.

1703dum

Panelový dům, ve kterém hořelo. Foto: Oldřich Hájek

Požár vypukl v bytě v prvním patře v půl čtvrté odpoledne. Po jeho dohašení našli hasiči uvnitř tělo ženy. Přesná příčina úmrtí dosud není jasná, policisté ale předběžně vyloučili, že by na smrti starší ženy měl podíl někdo jiný. „Příčina smrti bude stanovena až na základě výsledků toxikologických analýz. Předběžně bylo ale vyloučeno cizí zavinění," řekl v pátek policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté stále ještě zjišťují i přesnou příčinu vzniku požáru. Kvůli ohni a kouři musely být z domu evakuovány dvě desítky nájemníků. Pět lidí skončilo v nemocnici, z toho tři děti. Všichni se nadýchali jedovatého kouře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru