Na Bouřňáku zasněžují, vleky by chtěli spustit během vánočních svátků
Sněžná děla jsou na svých místech, na hory se v pátek začal snášet i přírodní sníh. Foto: Sport Centrum Bouřňák
Teplice

Bouřňák – Na Bouřňáku začali zasněžovat sjezdovky. Vleky by chtěli spustit během vánočních svátků.

Provozovatelé Sport Centra Bouřňák zasněžují Hrobskou sjezdovku, výstup na Slalomák a Údolíčko. Snaha vedení Sport centra Bouřňák je otevřít středisko během vánočních svátků. Provozovatelé doufají, že napadne i přírodní sníh, který by mohl otevření areálu výrazně urychlit.

Během podzimu investovali na Bouřňáku do rozšíření zasněžování a to především na Hrobské sjezdovce, kde se protáhl systém hydroboxů o 200 metrů směrem ke spodnímu nástupišti, a na dětském svahu v Mikulově. Na lyžařském vleku na Hrobské a na pomě z Mikulova na Bouřňák se vyměnila lana a dokoupily nové závěsy.

Cena jízdného zůstane stejná jako loni. Parkování v Mikulově bude zdarma a o víkendech řízené parkovací službou. Parkování na Novém Městě je zpoplatněno a opět se bude parkovat na loukách směrem na Bouřňák.

1512bournak

Aktuální snímek z webkamery z pátečního dopoledne. 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru