Neznáte tohoto muže? Hledají ho policisté
Zdroj: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění případu zatajení nálezu mobilního telefonu, který se stal už na podzim v teplickém obchodním centru.

Koncem září zapomněl poškozený v prodejně telefonů v teplickém obchodním centru svůj mobil v hodnotě deset tisíc korun, který následně někdo našel a ponechal si ho. V době, kdy pachatel telefon odnesl, se v prodejně pohyboval také neznámý muž, který byl zachycen kamerovým systémem. Jakékoliv informace k jeho totožnosti je možné sdělit osobně na obvodním oddělení teplické policie ve Vrchlického ulici nebo telefonicky na telefonním čísle 974 440 100, případně na lince 158.

Tepličtí policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu zatajení věci, za který trestní zákoník stanoví až roční vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru