Teplice - Dne 1. prosince uspořádala místní skupina Českého červeného kříže Novosedlice Dubí Proboštov (MS ČČK) akci ke Světovému dni boje proti AIDS.

Zástupci MS ČČK se mezi druhou a pátou odpolední hodinu několikrát projeli po Teplicích. Ve speciálně vyzdobeném autobuse linky 105 na trase Řetenice, Tolstého-Šanov II rozdávali cestujícím kondomy a letáčky s poučením o prevenci před nakažením virem HIV a za 20 Kč nabízeli ke koupi červenou stužku.

Prodej stužek se odehrával v rámci Veřejné sbírky Červená stužka, pořádané Českou společností AIDS pomoc. Červená stužka je symbolem solidarity s HIV pozitivními lidmi. Celkem se tímto autobusem projelo kolem stovky lidí.

Autobus jezdil pro cestující zdarma díky teplické Arrivě.

Autor: Jiří Michal

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru