V Teplicích se začaly stavět vánoční stromy
Na náměstí Svobody se vánoční strom slavnostně rozsvítí v neděli 3. prosince. Foto: Martin Toth
Teplice

Teplice – V Teplicích se v pondělí 20. listopadu začaly stavět vánoční stromy. Ve městě se jich každoročně rozzáří hned sedm.

Pro vánoční stromy má město vytipováno sedm, respektive šest míst – náměstí Svobody, Červený kostel, Zámecké náměstí, Kamenné lázně, Sobědruhy a Prosetice. Sedmý strom stabilně roste na Benešově náměstí.

Jako první se v pondělí 20. listopadu objevily vánoční stromy na náměstí Svobody a u Červeného kostela. V úterý se budou stavět stromy na Zámeckém náměstí a u Kamenných lázní, ve středu pak na zbylých místech. Stromy se budou postupně zdobit. Nazdobeno musí být do 29. listopadu.

2011stromzdobeni

 Všem sedm vánočních stromů bude nazdobeno do 29. listopadu. Foto: Martin Toth

 

Vánoční stromy věnovali městu většinou lidé ze soukromých pozemků. Strom, který letos ozdobí náměstí Svobody, je z pozemku společnosti ČEZ, musel být pokácen kvůli tomu, že zasahoval do elektrických drátů.

Vánoční strom na náměstí Svobody se slavnostně rozsvítí v neděli 3. prosince během tradiční akce Teplická vánočka. Program začíná už ve 14.00 hodin. Chybět nebude teplý svařáček, tradiční vánoční zboží ve stáncích, zájemci si budou moci též zdarma pořídit vánoční fotografii v takzvaném Youboxu. Strom se slavnostně rozsvítí v 17.00 hodin. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru