Ukradl pouze pět šamponů, přesto ho čeká soud
Ilustrační foto
Teplice

Bílina – Z trestného činu krádeže se bude zodpovídat muž, který v bílinském supermarketu ukradl kosmetiku. Přestože zval jen pět šamponů, půjde před soud. Nekradl totiž poprvé.

Muž vzal šampony z regálu a schoval si je pod mikinu. Poté přelezl vstupní turniket a dal se na útěk, protože na něj zavolal pracovník prodejny. Na úprku svůj lup v hodnotě necelých sedm set korun poztrácel.

Policisté zlodějíčka následně obvinili z trestného činu, a to přesto, že způsobil jen malou škodu. „V září byl totiž za majetkovou trestnou činnost už odsouzen k obecně prospěšným pracím, proto bylo jeho jednání teď takto kvalifikováno,“ vysvětlil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Pokud soud muže uzná vinným, hrozí mu v krajním případě až tříleté vězení.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru