VIDEO: Zásahová jednotka si došla pro pěstitele marihuany
Ilustrační foto
Teplice

Olšinky - Zásahová jednotka Policie České republiky v noci ze středy na čtvrtek minulý týden provedla zásah v jednom z objektů v Olšinkách v Ústí nad Labem. Kriminalisté při následné domovní prohlídce nalezli kompletní pěstírnu marihuany se sodíkovými výbojkami, vzduchotechnikou, větráky, hnojivy a rozvětvenou elektroinstalací.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že kriminalisté rovněž zajistili zhruba 500 vzrostlých rostlin marihuany. „Zajištěný materiál bude po usušení zaslán na chemickou expertízu. V souvislosti s touto trestnou činnosti kriminalisté zadrželi dvě osoby, které jsou v současné době vazebně stíhány pro trestný čin  Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody od 2 do 10 let,“ doplnila k zásahu policistka.

https://www.youtube.com/watch?v=gmaEzx_VnUk

Odhalit pěstírnu marihuany v Olšinkách se podařilo ústeckým kriminalistům díky únorové realizaci po linii toxi v Chabařovicích,“ dodala Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru