Zaměstnanci obchodního centra si schovávali kola do kontejneru. Někdo jim je ukradl
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Hodně neobvyklé místo na parkování jízdních kol si našli zaměstnanci obchodního centra na Teplicku. Bicykly si schovávali do kontejneru. Někdo jim ovšem na jejich úkryt přišel a kola ukradl. Případ vyšetřuje policie.

Dvě konkrétně horská kola zmizela podle policie z kontejneru, který běžně slouží k ukládání odpadu. Zaměstnanci jedné z provozoven obchodního centra si z kontejneru udělali „garáž“. Bicykly si dovnitř kontejneru dávali během směn. Kde konkrétně ke krádeži došlo, policie nezveřejnila.

Celková škoda byla vyčíslena na téměř osm tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže, po pachateli pátrají.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru