Devítiletého chlapce zranila kulička z airsoftové pistole. Střílel jen o rok starší hoch
Ilustrační foto: pixabay
Teplice

Duchcov – Ošklivým zraněním mohl skončit incident, který se stal ve skateparku v Duchcově. Desetiletý chlapec tady o rok mladšího hocha trefil do obličeje kuličkou z airsoftové pistole. O případu, který se stal na konci října, informovala duchcovská městská policie.

Městská policie přijala oznámení o poraněném chlapci ve skateparku v odpoledních hodinách. Po příjezdu hlídky na místo strážníci nalezli devítiletého chlapce se svou matkou. Hoch byl poraněn v obličeji. Z airsoftové pistole střílel 10letý chlapec, který se ale na místě už nenacházel. Díky přesnému popisu získaného od poraněného dítěte hlídka strážníků zanedlouho útočníka nalezla i s pistolí o několik ulic dále.

Celou záležitost si převzala k vyšetření státní policie. Ta bude teď mimo jiné zjišťovat, jak dítě k airsoftové pistoli, která na první pohled vypadá jako pravá, přišlo. Zraněný chlapec musel být ošetřen lékařem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru