Teplice - Teplická realitní kancelář JUSTO připravila pro veřejnost několik kurzů, kde se můžete dozvědět zajímavosti ze světa realitního trhu, zjistit jak chránit svoji nemovitost, najít skryté či zjevné vady u nemovitosti, kterou třeba hodláte nabýt, a upozorní vás i na další důležité věci, na které si musíte jako vlastník nemovitosti nebo při koupi či prodeji nemovitosti dát pozor.

Série kurzů se uskuteční v úterý 24. října v Hotelu Prince de Ligne, na Zámeckém náměstí 136 v Teplicích od 13 hodin, budou trvat vždy hodinu, s patnáctiminutovou přestávkou až do 17.45.

Přehled vypsaných kurzů

  • Prvním kurzem, který započne od 13. hodiny má název Ochrana spotřebitele a povinné informace, je úvodem do problematiky ochrany spotřebitele a poskytování povinných informací v průběhu komunikace s klientem. Je vhodný pro majitele nemovitostí, realitní kanceláře, realitní makléře, zástupce Společenství vlastníků jednotek či Bytová družstva.
  • Od 14.15 hodin můžete navštívit kurz Skryté a zjevné vady v realitách, který vás naučí, Jak bezpečně postupovat před a při prodeji nemovitosti. Kurz je vhodný pro odborníky z realit i pro širokou veřejnost.
  • Od 15.30 hodin bude zahájen kurz Jak na daně v realitách, kde se dozvíte základní informace o daňových povinnostech souvisejících s nemovitostmi. Vhodný pro realitní makléře, prodávající, kupující i pro vlastníky nemovitostí.
  • Posledním kurzem, který můžete v úterý navštívit od 16.45 hodin, je kurz s názvem Zajištění PENB (průkaz energetické náročnosti budovy). Kurz vás zasvětí do problematiky Průkazů energetické náročnosti budovy. Je vhodný pro realitní makléře i pro prodávající a určitě může zajímat i zástupce SVJ.

Jak se do kurzu přihlásit

Všechny kurzy jsou zdarma a můžete se rozhodnout, který z nich navštívíte, či zda vás zajímají všechny čtyři, počet kurzů není pro zájemce omezen. Avšak je omezen počet míst, proto je nutné si dopředu místo na kurzu rezervovat. Rezervaci proveďte na webových stránkách realitní kanceláře JUSTO zde: http://www.kurzy.justo.cz/, kde se nachází přehled kurzů a u každého vypsaného kurzu se nachází rezervační formulář. Formulář vyplňte a odešlete, pouze u kurzu, případně kurzů, které hodláte navštívit.

Realitní kancelář JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí. Najde pro vás spravedlivé a komplexní řešení, zahrnující kvalitní právní a finanční servis. Více informací o realitní kanceláři JUSTO se dozvíte zde: https://www.teplice.justo.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru