Směnka je ženě na nic. Známá jí pořád dluží sto tisíc
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - O nemalou částku přišla důvěřivá žena, která své známé půjčila 100 tisíc korun. Dotyčná se k vrácení půjčky nemá, případ tak na stůl v těchto dnech dostala teplická policie.

Žena nemalý finanční obnos půjčila své 52leté známé. Ta přislíbila, že dluh v dohodnutou dobu uhradí, na uvedenou částku dokonce ženě vystavila směnku. „Peníze jí však ani po uplynutí doby splatnosti směnky nevrátila a navíc si již v době zapůjčení hotovosti musela být vědoma, že vzhledem ke své finanční situaci nebude moci svého závazku dostát,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté 52letou ženu obvinili z podvodu. Pokud případ skončí u soudu a žena bude uznána vinnou, hrozí jí v krajním případě až pětileté vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru