Policie hledá svědky nehody na křižovatce v Srbicích. Oba řidiči prý jeli na zelenou
Ilustrační foto
Teplice

Srbice - Policie žádá občany o podání svědectví k dopravní nehodě, ke které došlo 27. září, asi pět minut po jedenácté hodině dopolední na světelné křižovatce v Srbicích u prodejny Jelínek auto.

Došlo tu ke střetu vozidla Peugeot 106 jedoucího ve směru od centra Teplic na Ústí nad Labem a vozidla Kia Magentis, jedoucího ve směru od Starých Srbic na Sobědruhy.

"Dle vyjádření řidičů jeli oba na zelený signál, z důvodu řádného objasnění nehody hledáme svědky, kteří by ke střetu mohli poskytnout bližší informace, případně mají k dispozici záznam kamery z jejich vozidla," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru