Bílina – Digitální kino v Bílině je po nutných úpravách opět v provozu. Snahou města bylo promítání filmů obnovit alespoň do plánované rekonstrukce jevištní technologie.

Technik Kulturního centra Bílina a zastupitel města Martin Kačírek projednal a zrealizoval s revizním technikem opětovný provoz kina. Rada města poté souhlasila se zajištěním promítacího plátna. Je tedy možné provoz kina obnovit.

Kino začne promítat v pátek 13. října od 17.30 hodin filmem s názvem Který je ten pravý? Od 20.00 hodin se diváci mohou těšit na pokračování české rodinné kroniky Zahradnictví: Dezertér. Podrobný program kina najdete na webových stránkách Kulturního centra Bílina.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru