Soud zakázal Mostečanovi vstup do Teplic. Přesto tam jezdil krást
Ilustrační foto
Teplice

Most, Teplice - Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí 27letému muži z Mostu, který jezdil do Teplic krást. A to i přesto, že má soudem uložen trest zákaz pobytu na území města až do roku 2018.

Začátkem září byl v minulosti čtyřikrát odsouzený muž přistižen při krádeži čokolád v teplickém supermarketu a minulý týden v pátek se do stejné prodejny vrátil a ukradl deodorant.

"Lapka byl obviněn z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, a protože na svobodě by zřejmě v páchání trestné činnosti pokračoval a také se vyhýbal trestnímu stíhání, byl na státní zastupitelství poslán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedl k případu teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru