OBRAZEM: Arriva ukázala lidem autobusy a trolejbusy a lákala k práci řidičky
Historický trolejbus jezdil do centra a zpět. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice - Práce za volantem autobusu nebo trolejbusu není jen pro muže, v dnešní době ji v pohodě zastanou i ženy. S tímto vzkazem lákal v sobotu odpoledne dopravce Arriva v Teplicích nové řidičky, lidem také ukázal svá vozidla a zázemí vozovny trolejbusů Arriva City.

Arriva City se cíleně snaží oslovit potenciální řidičky. Připravila pro ně proto speciální akci, ve které je oslovuje: „Holky, kluci, vaše mamka ještě neřídí trolejbus nebo autobus?“ Něco podobného už uspořádal dopravce před dvěma lety, na základě čehož získal několiv nových řidičů i řidiček. "Dnes se tedy můžeme pochlubit celkovým počtem 22 řidiček ze 173 řidičů,“ uvedl Petr Havlík, obchodní ředitel Arriva City.

Zájemci si v areálu vozovny mohli vyzkoušet, jaké je to za volantem autobusu a trolejbusu. Na sobotní odpoledne byl připraven nejen program pro potenciální řidiče a řidičky, ale užily si ho i děti. Ve vozovně byl skákací hrad, výstava vozidel MHD pro technické nadšence, prohlídka měnírny a armatur trolejového vedení nebo soutěže a historická linka mezi Benešovým náměstím a dopravním podnikem.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru