U Mikulova ráno havarovala řidička, převrátila auto na střechu
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté a hasiči vyjížděli dnes ráno (22. září) k dopravní nehodě, která se stala u Mikulova. Žena v osobním autě tady nezvládla řízení a převrátila vůz na střechu.

Nehoda se stala krátce po osmé hodině ranní. „Řidička vyjela z neznámé příčiny do stráně, auto se přitom převrátilo na střechu,“ popsala bouračku policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Zraněná žena byla po nehodě převezena sanitkou do nemocnice. Rozsah zranění policie zatím nezná. Na místě zasahovali duchcovští hasiči. „Hasiči provedli protipožární opatření a pomohli naložit havarované vozidlo na odtah,“ řekl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru