Workoutové hřiště na Pražském Předměstí nebude, lidé proti němu protestovali
Místo, kde mělo workoutové hřiště vyrůst. Zdroj:město Bílina
Teplice

Bílina - Workoutové hřiště na Pražském Předměstí stát nebude. Město vyšlo vstříc tamním obyvatelům, kteří si v místě hřiště nepřáli.

“Lidé z blízkých domů sepsali petici, aby tam workout nestál. Rada města tedy rozhodla v jejich prospěch,” uvedla místostarostka Zuzana Bařtipánová.

Lidé s umístěním hřiště v Jiráskově ulici nesouhlasili hlavně kvůli obavám ze zvýšené hlučnosti. Další vhodná lokalita v této části města, která by vyhovovala všem podmínkám, se
nenašla. “Sportovci z Pražského Předměstí tedy mohou využívat ostatní workoutová hřiště ve městě, nejblíže mají dvě posilovny na Kyselce, a to v areálu volnočasové plochy a na osmičce,” doplnila místostarostka.

Další workoutová hřiště město vybuduje v sídlišti Za Chlumem místo bývalého antukového hřiště a na Teplickém Předměstí v areálu dětského hřiště v Teplické ulici.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru