Další podezření na bombu na nádraží! Na poště tikal balík
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – V Teplicích bylo dnes ráno (20. září) opět uzavřeno z důvodu možného bombového útoku hlavní vlakové nádraží. Tentokrát kvůli tikajícímu balíku, který objevili pracovníci zdejší pošty a obávali se, zda v něm není výbušnina. 

Policii byl případ nahlášen krátce po půl sedmé ráno. „Na místo dorazil pyrotechnik, který balík prohlédl a konstatoval, že uvnitř se žádná výbušnina nenachází,“ sdělila policejní mluvčí Ludmila Světláková. Nakonec se ukázalo, že v balíku je dron. Co konkrétně mělo uvnitř zásilky tikat, policie neuvedla. 

Kvůli podezření na výbušninu byla zhruba na deset minut přerušena i železniční doprava. Policisté zároveň odkláněli automobily z přilehlé silnice u nádraží na objízdnou komunikaci. Rozsáhlá preventivní opatření dělali především kvůli tomu, že den předtím, v úterý 19. září, někdo telefonicky vyhrožoval bombou právě na teplickém nádraží.

Více jsme psali zde:

{article Tepličtí policisté jsou v pohotovosti. Někdo nahlásil bombu }[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article Na nádraží se žádná bomba nenašla. Anonym zaměstnal policisty na více než dvě hodiny}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru