OBRAZEM: Bílina žila Dnem horníků
Na hlavní scéně v letním amfiteátru se od 15.15 hodin dražily hračky.
Teplice

Bílina – V Bílině se slavil v sobotu Den horníků. I přes nepříliš vydařené počasí si do areálu na Kyselku, kde se akce konala, našly cestu stovky lidí.

Den horníků byl slavnostně zahájen v 11.00 hodin, program trval až do noci a byl zakončen ohňostrojem. Den horníků měl letos opět tři hudební a tři dětské scény. Na hlavní scéně v letním amfiteátru se od 15.15 hodin dražily hračky, které vznikly v chráněné dílně spolku Šance žít podle obrázků dětí ze soutěže Bílinská čarodějnice. Hračky byly vydražené za 900 korun. Za výtěžek z dražby budou dětem zakoupené výtvarné potřeby.

Během odpoledne a večera se na Kyselce odehrála řada koncertů, mezi hlavní hvězdy večera patřil Marek Ztracený a Xindl X, kromě nich v Bílině vystoupil například i Ondřej Ruml, Kristína, Karel Kahovec či Viktor Sodoma a v rámci Babího léta na Kyselce také Nezmaři nebo Křáp.

1709den2

1709den

1709den1

1709den5

1709den6

1609denhorniku4

1609denhorniku

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru