Centrum pro celou rodinu Teplice opět v plném proudu
Solná jeskyně.
Teplice

Teplice - Centrum pro celou rodinu, komplex nedaleko centra Teplic, kde si každý člen rodiny najde svoji zábavu. Máme tady září, nezaháleli jsme a máme pro Vás a Vaše dětičky další novinky a akce.

Jako každý rok i letos jsme pro vás udělali AKCI na permanentní vstupenky do solné jeskyně s 50% slevou. Trápí vás kašel, rýma, alergie, astma a jiné nemoci? Chcete si odpočinout a zrelaxovat své tělo nebo jen udělat radost svým blízkým? Pak neváhejte využít naší super akce, která platí od 8. 9. do 15. 9.2017. Pro milovníky relaxu a pohody zde najdete privátní saunu.

Novinkou pro nejmenší je univerzita pro batolata OSTROV OBJEVŮ, který pomáhá dětem již od 15 měsíců rozvíjet a objevovat svět. Kurzy probíhají každé úterý a čtvrtek. Dále pro vás připravujeme další zajímavosti, jako např: módní přehlídku, degustační večery, burzu dětského a dámského oblečení, kdy polovina výtěžku půjde na SOUHVĚZDÍ HENDI - SPOLEK SEVERKA, z.s., sdružující handicapované děti, taneční kurzy pro děti a dospělé s Anitou Boháčovou, hlídání dětí a mnoho jiných zajímavých aktivit.

Pokud jsme vás tímto článkem alespoň trošku zaujali, určitě nás navštivte a my se budeme moc těšit.

Otevřeno máme PO - PÁ od 8.00 do 19.00, SO - NE od 9.00 do 19.00 hod.


Kontakt: 724 900 361
Adresa: Pražská 3226, Teplice.
Facebook: Centrum pro celou rodinu Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru