Zmizela dvě drahá kola za 130 tisíc, zloděj si pro ně vylezl na balkon
Odcizené kolo CTM. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v noci z pátku na sobotu ukradl v Košťanech dvě horská kola.

"Zloděj vylezl na balkon, který je více jak tři metry nad zemí a odcizil z něj celoodpružené kolo Scott Contessa Genius 15 (model 2010) černé barvy se zlatými ornamenty květin a bílými pedály a přední vidlicí a celoodpružené kolo CTM Rawer Xpert (model 2015) černobílé barvy s červenými pedály," uvedl v pondělí mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na téměř sto třicet tisíc korun. "Případ prověřujeme jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody. V souvislosti s tímto případem žádáme spoluobčany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k pachateli, nebo ukradeným kolům, aby kontaktovali policisty z OOP Dubí na tel. č. 974 440 400," dodal Daniel Vítek.

2108kolo2

Odcizené kolo Scott. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru