V Hornické nemocnici začali pomáhat nezaměstnaní
Někteří nezaměstnaní nastoupili třeba na stanice LDN jako „společníci“ pacientů. Zdroj: Hornická nemocnice s poliklinikou Bílina
Teplice

Bílina – V Hornické nemocnici v Bílině začali pomáhat nezaměstnaní, kteří pobírají dávky v hmotné nouzi. Nastoupili sem na takzvanou veřejnou službu. Hornická nemocnice o tom informuje na svém facebooku.

Nezaměstnaní jsou v nemocnici na základě smlouvy o organizování veřejné služby uzavřené s teplickým úřadem práce. Budou se podílet na zlepšování životního prostředí, udržování čistoty okolí a pomáhat v oblasti rozvoje sociální práce. Někteří nastoupili třeba na stanice LDN jako „společníci“ pacientů. „S prací nových pracovníků jsme za první dny moc spokojení,“ pochvaluje si nemocnice pracovníky veřejné služby na facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru