Tepličan odsouzený kvůli drogám se vyhýbá trestu, pátrá po něm policie
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Policisté pátrají po Janu Hospodkovi z Teplic. Vyhýbá se vězení. Podle výsledků dosavadního šetření by se mohl zdržovat v Ústí nad Labem nebo Teplicích.

"Na Jana Hospodku vydal loni v září Okresní soud v Teplicích příkaz k dodání do výkonu trestu pro přečin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedl mluvčí policistů v Teplicích Daniel Vítek.

Popis osoby: výška 180 až 185 cm, hubené postavy, hnědé vlasy, modré oči, tetování na pravém předloktí, pravé paži a na zádech.

Poznatky k pobytu nebo výskytu hledané osoby je možno sdělit na nejbližší oddělení Policie České republiky, případně na linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru