Znáte je? Dvojice je podezřelá, že v teplickém supermarketu okradla zákaznici
Podezřelá dvojice. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po dvojici, která je podezřelá z krádeže v teplickém supermarketu.

Muž a žena, kteří jsou zachycení na fotografiích, jsou podezřelí, že 18. května 2017 kolem 16:50 hodin využili nepozornosti poškozené a z nákupního košíku jí odcizili kabelku s mobilním telefonem, finanční hotovostí, doklady a platební kartou. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 14 tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Dosavadním prověřováním se nepodařilo totožnost podezřelých ustanovit, proto žádáme spoluobčany, kteří my mohli poskytnout jakékoliv informace k totožnosti, nebo výskytu muže a ženy na fotografii, aby kontaktovali policisty z obvodního oddělení v Trnovanech, ul. Maršovská 1537, nebo je sdělili na tel. 974 440 600, nebo na linku 158. Za pomoc veřejnosti předem děkujeme," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

2906podezreli2

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru