Kuriózní krádež auta: Zlodějka se povozila, pak vůz i s klíčky vrátila majitelce
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Kuriózní krádež se stala na Teplicku. Jistá 21letá žena tam ukradla auto, povozila se v něm, a když si odcizený vůz shodou náhod majitelka druhý den našla odstavený na parkovišti, zlodějka jí osobně auto i s klíčky vrátila.

Zlodějka se auta zmocnila v pondělí 26. června a to díky tomu, že majitelka zapomněla klíče v zapalování, když si nesla domů nákup. Jednadvacetiletá žena, která už se v minulosti dostala do křížku se zákonem, lákavé příležitosti neodolala. Sedla si do vozidla a několik hodin se projížděla po okolí. Ráno pak auto zaparkovala nedaleko místa, kde ho vzala a šla domů. „Z okna pak uviděla, že se u auta někdo pohybuje, vyšla proto ven a klíče předala majitelce, jejíž syn auto našel a maminku na místo nálezu zavolal,“ řekl k neobvyklému případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Přestože mladá zlodějka auto vrátila, byla obviněna z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci. Hrozí jí až dvouleté vězení. „Zřejmě jí ještě přitíží skutečnost, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel,“ dodal mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru