Proboštov rozšíří v centru obce možnosti parkování
Prováděcí firma by měla dokončenou stavbu předat obci do 31. července
Teplice

Proboštov – Koncem května zahájila firma Marius Pedersen výstavbu odstavné plochy pro automobily v centru Proboštova. Nová parkovací místa budou podle místostarosty Romana Nešetřila k dispozici v červenci. Žádná omezení, jak uvedl, zde platit nebudou. Odstavná plocha vznikne přímo před obecním domem Beseda a doplní svojí kapacitou parkovací místa, která jsou k dispozici u pošty a za budovou radnice.

„Plocha nabídne celkem 12 odstavných míst. Původně bylo v projektu počítáno se 14 místy. Jejich počet jsme ale nakonec s ohledem na okolní zeleň zredukovali na 12.“ Stavbu financuje obec podle Nešetřila z vlastních prostředků. Náklady na její realizaci dosáhnou objemu 670 tisíc korun. „Přínosem odstavné plochy bude kromě rozšíření parkovacích možností v centru obce také přiblížení parkování pro klienty zdravotnických zařízení v Centru Beseda,“ dodal k investiční akci proboštovský místostarosta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru