Muž řádil v bytě bývalé přítelkyně jako smyslů zbavený. Zničil vše, co mu přišlo pod ruku
Ilustrační foto
Teplice

Krupka - Rozchod se svou přítelkyní nevydýchal 45letý muž z Ústí nad Labem. Ten se nejprve pohádal se svou bývalou přítelkyní kvůli rozchodu. Slovní útoky mu však nestačily, a tak se vydal do krupského bytu své „ex“, od kterého měl klíče a měl zde povoleno přespávat i v době nepřítomnosti majitelky bytu. Zde si pak vybil svůj hněv na věcech, co mu přišly pod ruku.

"Poškodil televizor, nástěnné hodiny, rozmlátil vitrínu a roztrhl řetízky. Svou sílu demonstroval i na ledničce s mrazákem, kterou povalil na zem. Na závěr poškodil i omítku v kuchyni. Svým běsněním způsobil škodu v hodnotě téměř 50 tisíc korun. Při výpovědi na policejním oddělení se k činu doznal a uvedl, že dostal „nervy“, když zjistil, že má jeho ex nového partnera. Policisté muži sdělili podezření z přečinu poškození cizí věci. O jeho trestu bude rozhodovat soud," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru