Od října vyjede šest nových spojů Arriva Expressu mezi Teplicemi a Prahou. Doplnění o ranní, dopolední i odpolední spoje v pracovních dnech
Foto: Arriva
Teplice

Teplice - Od pondělí 3. října nabídne společnost Arriva na lince z Teplic do Prahy a zpět šest nových autobusových spojů. Kvůli velkému zájmu cestujících budou vypraveny z teplických zastávek Celní, Benešovo náměstí a Pražská každý pracovní den nové spoje s odjezdem v 6:15, 10:00 a 15:00. Přidáním nových spojů tak pojede Arriva Express do hlavního města ráno po 45 minutách, dopoledne a odpoledne každou hodinu.

Z pražské zastávky Nádraží Holešovice můžete do Teplic využít také tři nové spoje. Odjíždí v 9:30, 13:30 a 17:00. Díky doplnění spojů jede odpolední autobus mezi oběma městy každou hodinu a v době, kdy je největší zájem o cestování, dokonce po půl hodině s odjezdy v 16:30, 17:00 a 17:30. Víkendový provoz zůstává podle nového jízdního řádu stejný.

Těšit se můžete na nezměněný komfort expresních autobusů společnosti Arriva. Během cesty si lze udělat pohodlí v prostorných sedadlech a v klimatizovaném interiéru. Na palubě autobusu můžete využít rychlého připojení k WiFi nebo zásuvky na dobíjení elektroniky a během cesty si tak dobít třeba mobilní telefon.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru